|
Normalizare graficelor dupa MCS
|
|
06-09-2007, 08:54 PM
|
|||
|
|||
|
Normalizare graficelor dupa MCS
Salut,
Stiu ca sinteti ocupati, si acest site e mai mult un hobby deocamdata, pentru care uneori va mai ramane timp, alteori ba. Totusi, daca tot se pot face sugestii, am sa vin si eu cu una, nu trebuie neaparat sa va si pese de ea (desi ar fi util, cred ).Ar fi vorba de normalizarea graficelor / datelor la societatile unde au avut loc majorari de capital social. Ma uit la BRK, unde hai sa zicem ca majorarea e inca in curs. Dar ma uit si la CMP, unde majorarea a avut loc candva prin mijlocul lunii Mai. Sint sigur ca daca m-apuc sa caut, mai gasesc cateva simboluri in aceeasi situatie. La voi, in loc ca preturile sa mearga frumos, liniar, apar rupturi majore in grafic dupa fiecare modificare de capital social. Teoretic, hai sa zicem ca am putea face abstractie de "gaurile" din grafic, dar split-urile se reflecta concomitent si in indicatori (MACD, RSI, etc.), indicatorii indicand (lol) aiurea , lucru ceva mai grav deja.In curand vom avea si splits, Transelectrica tocmai a anuntat ca va face o divizare de actiuni... si inca odata valorile si indicatorii se vor duce aiurea. Reverse splits inca n-am prea vazut, dar sint convins ca pot sa apara si pe la noi, deci trebuie intrevazuta si normalizarea inversa. De fapt, matematic e una si aceeasi operatiune, e vorba de o parametrizare a datelor precedente modificarii cu un coeficient subunitar, sau supraunitar la reverse splits. Se poate face relativ simplu. In caz de lipsa de timp, sint dispus chiar sa va ajut, daca se-accepta asa ceva. Dispun de niscai cunostinte de programare, administrare, si dezvoltare pe platforma LAMP (linux+apache+mysql+php). In cazul in care graficele merg suficient spre verde, voi putea dispune chiar si de ceva mai mult timp liber. ![]() Oricum ar fi, ati facut deja un site frumos, pacat ca inca nu s-a prea prins lumea in hora. Iar lumea sint sigur ca se va prinde in timp, daca nu cumva va plictisiti voi pana atunci. Eu sper s-o tineti tot asa! ![]() Multumuim pentru tot ce-ati facut, & keep up the good work, vorba 'ceea.
|
|||
|
24-09-2007, 05:35 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Normalizare graficelor dupa MCS
scuze ca iti raspuns asa de tarziu
La normalizarea graficelor ma ma gandisem si eu dar nu am avut chef sa imi bat capul cu asa ceva atata vreme cat lumea (adika altii) nici nu prea stie ce e aia MCS. Si in final m-am decis sa le las asa ca sa nu zica lumea ca "mesteresc" preturile. Cand vom avea ceva timp le facem si pe astea ... Ma gandeam la ceva similar ca la Yahoo dar implica un volum cam mare de munca.... Vom incerca si poate pana de anul nou le facem. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

).