|
Afacerea Rompetrol
|
|
28-08-2007, 10:31 PM
|
|||
|
|||
|
Afacerea Rompetrol
Pe ce picior v-a prins afacerea Rompetrol?
Ati mai prins RRC, PTR, VEGA, OIL, sau ENP? Daca da, cand? Norocosilor. Sau ghinionistilor? Si ce credeti ca se va intampla acum? Cat credeti ca va mai creste? Ce veti face maine, ce veti face poimaine? Ati mai gasit si alte societati ale caror valoare ar putea fi afectata in mod direct sau indirect de deal-ul lui Nea Patriciu? Sint foarte curios de parerile voastre! ![]() Cine credeti ca va invinge pana la urma? Lacomia sau frica?
|
|||
|
03-09-2007, 01:36 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Afacerea Rompetrol
Okay, deci nu vreti sa ziceti nimic... Biiine, atunci nici eu nu am sa va povestesc ce peripetii am "produs" zilele trecute.
![]() Speram sa gasesc cativa oameni cu chef de vorba, si ceva mai destupati la minte. Nu va fura nimeni "secretele", dar daca vreti, puteti sa vi le pastrati singuri. E alegerea voastra daca vreti sa participati la un mic schimb de opinii constructiv, sau nu. Datoria mea e sa incerc.
|
|||
|
14-09-2007, 07:16 PM
|
|||
|
|||
SBO Wrote:Okay, deci nu vreti sa ziceti nimic... Biiine, atunci nici eu nu am sa va povestesc ce peripetii am "produs" zilele trecute. Salut, uite acum am vazut topic-ul tau si nu am rezistat sa scriu cateva cuvinte. Si eu am avut parte de peripetii, si ma doare capul si acum cand ma gandesc cum dintr-un minus 15% am avut + 30%, si nu am vandut .ptr. si acum sunt iar pe rosu. ce ma roade ii ca eu am dat ordin de vanzare pe maximul zilei dar ssif-ul meu nu avea curent si nu mi-a executat ordinul, eu l-amanulat ca am zis ca-i ii semn de sus sa nu vand(bad choice). sper ca voi ati fost mai inspirati.
|
|||
|
24-09-2007, 05:39 PM
|
|||
|
|||
boo Wrote:SBO Wrote:Okay, deci nu vreti sa ziceti nimic... Biiine, atunci nici eu nu am sa va povestesc ce peripetii am "produs" zilele trecute. Pai si eu m-am miscat cam lent. Aveam ceva PTR de ceva vreme si puteam sa-l vand dar pana m-am "trezit" a scazut iara... Ocazii vor mai fi !
|
|||
|
04-07-2010, 07:36 PM
|
|||
|
|||
|
Best of all, you can expect to encompass a utterly, contoured chest, with thumbs down more man-boobs. Often, considering male breast reduction surgery, men realize with the intention of their pectoral muscles are more defined. Also, you can wear persons sticky shirts again, and take your shirt rancid several age you desire not including feeling uncomfortable.
gynecomastia surgery male breast reduction how to get rid of man boobs |
|||
|
19-08-2010, 02:46 PM
|
|||
|
|||
|
Ta Shee after the World Cup
Ta Shee Golf Clubs and Country Club put Taiwan on the international golf map when it hosted the Johnnie Walker Classic.
Now Callaway X Series Jaws Forged Chrome Wedge it's after the high-profile World Golf Championships-EMC World Cup in 2001. “We hope to have the opportunity to extend our services to the World Cup,” Ta Shee general manager Victor Chou recently said. “It’s Callaway Black X-Tour Wedge Chrome very important because I have the support from my owners. I’m making all the contacts.” The Titleist Vokey Spin Milled Oil Can Wedge main reason for Ta Shee’s interest in more high-profile professional events is to draw worldwide attention to the resort, controlled by international developer H.C. Chang’s Hone Shee Group. The Hone Shee Group, which recently signed a 10-year deal with Westin to help market its Ta Shee resort, Titleist Vokey Tour Chrome Wedge has interests in several courses in Taiwan and China. I like golf course equipment |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help